Президентът на ЦСКА (М) срина Роналдо и Ювентус с коментар


Президентът на ЦСКА (М) срина Роналдо и Ювентус с коментар
Снимка: Guliver/GettyImages

7181 0

Президентът на ЦСКА Москва Евгений Гинер не смята, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е най-добрият футболист в света. Шефът на руския гранд обясни защо е на това мнение в интервю за automobili.ru.

"Роналдо не е най-добрият в света. Най-добрият в света не преминава от Реал в Ювентус. Човек не преминава от Мерцедес на Лада, без да обиждам нашата "Лада", и не казва: "Аз съм най-добрият в света, аз съм с "Лада". Ювентус си е Ювентус, Реал си е Реал, при цялото ми уважение към семейство Аниели", коментира Гинер.

"ОГЛЕДАЛЦЕ, ОГЛЕДАЛЦЕ НА СТЕНАТА, КОЙ Е НАЙ-КРАСИВИЯТ НА ЗЕМЯТА?"

"Юве може да победи Реал в някой мач, но по-добър няма да бъде. Това е като във Формула 1 - гледаме броя на победите на "Мерцедес" или "Ферари". Те са много, а Ред Бул, например, има две. Ако си спомняте колко пъти Реал Мадрид спечели Шампионска лига, ще разберете, че Ювентус има нужда от още 200 години, за да порасне", допълва той.

Както е известно, Роналдо премина в Ювентус през лятото на 2018 година след 9 години в Реал. С испанския гранд той спечели четири пъти Шампионска лига в рамките на 5 години. На подобно мнение за Роналдо е и бившият треньор на Ювентус Фабио Капело. Вижте какво каза големият треньор в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички