През 2015г. Роналдо им предрече блясково бъдеще. Къде са те сега?


През 2015г. Роналдо им предрече блясково бъдеще. Къде са те сега?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3058 0

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо не спира да трупа рекорд след рекорд на сметката си и награда след награда. Той има отбелязани 443 гола в 429 срещи, 5-кратен носител на "Златната топка", спечелил е 4 трофея от Шампионска лига, две в Примера дивисион, три във Висшата лига и веднъж е вдигат трофей от Европейско първенство. 

Mirror припомня любопитни думи на португалеца от 2015 година, когато изброява петима футболисти, които ги очаква бляскаво бъдеще. "Виждаме много играчи с потенциал. Например Мартин Йодегаард, може да е само на 16 години, но има огромен талант. Азар също е един добър пример, Мемфис Депай също е добър играч, Погба и може би Неймар", заяви тогава Роналдо пред BT Sports. 

От тези 5 имена най-малко познато може би е това на Йодегаард. През 2015 година подписа с Реал и бе считан за новия Лионел Меси, но нещата не се наредиха, както трябва за младия полузащитник и в момента в Хееренвеен. Друг от списъка на Роналдо- Депай, претърпя сериозно разочарование в Манчестър Юнайтед, но в момента блести с екипа на Лион. Еден Азар е водеща фигура в отбора на Челси и голям интерес към него от редица европейски колоси, но все не му достига да достигне до нивото на Роналдо и Меси. Пол Погба в момента не се намира в най-добрата си форма в Юнайтед, като очакванията към него бяха големи. Бразилската перла на ПСЖ - Неймар, може би се намира най-близо до "величието" от този списък. Той напусна Барселона в посока Париж за рекордните 222 млн. евро и до момента има 28 гола в 30 срещи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички