Преди 1/4-финала: Тата Мартино и Луис Суарес коментираха ситуацията с Лионел Меси


Преди 1/4-финала: Тата Мартино и Луис Суарес коментираха ситуацията с Лионел Меси
Снимка: Getty Images

1245 0

В 3:00 часа (българско време) на 4-ти април (четвъртък) отборът на Интер Маями приема мексиканския Монтерей в първи 1/4-финален сблъсък от Шампионската лига на Северна и Централна Америка.

Логично, една от най-важните теми е дали Лионел Меси ще може да играе, след като заради контузия пропусна последни три мача на своя тим, а също и двата на Аржентина по време на паузата в клубния футбол.

Мартино за Меси

На пресконференция преди двубоя, треньорът на Интер - Тата Мартино, намекна, че 8-кратният носител на "Златна топка" ще се появи на терена, но и че едва ли ще изиграе пълни 90 минути:

Тата Мартино

"Лео беше контузен и сега трябва да подходим внимателно с игровите минути, които му даваме. Очаква ни важен мач, но и не трябва да забравяме, че се намираме в началото на месец април. За нас сезонът тепърва започва и не можем да си позволим рискове. Ще преценим кое е най-доброто за Лео, както и за всеки друг играч, и след това ще вземем правилните решения", обясни Мартино.

Суарес за Меси

Съотборникът и добър приятел на Меси - Луис Суарес, също се изказа по темата:

"Меси е футболист, който прави разликата, наясно сме с това. Ще изчакаме до утре, за да видим дали ще бъде с нас. Знаем, че сезонът е дълъг и че имаме много контузени, но пък разполагаме с голям състав и имаме добри играчи, които могат да заместят останалите. Фокусирани сме върху това да останем задружни и да продължим напред".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лео Меси атакува директно Кристиано Роналдо, но не на футболния пазар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички