"Прави неща, което не ми харесват много" - Дидие Дешан с критика към футболист на Арсенал


"Прави неща, което не ми харесват много" - Дидие Дешан с критика към футболист на Арсенал
Снимка: Getty Images

1222 0

Старши треньорът на Франция - Дидие Дешан, се изказа критично по адрес на стила на игра на защитника на Арсенал - Уилям Салиба.

През последните две кампании в английската Висша лига бранителят се утвърди като един от най-добрите на своята позиция, но пък все още не може да "пробие" в националния си отбор.

"Прави неща, които не ми харесват много"

"Той прави добър сезон, но също така на терена прави неща, което не ми харесват много", разкри Дешан на пресконференция преди контролата с Чили (26.03., 22:00 часа), но без да навлиза в детайли.

Уилям Салиба

"За Франция той получава ограничено игрово време, но когато играе - невинаги му се получава добре. В момента йерархията в отбора е такава, че не е в негова полза, но той все пак е тук", допълни селекционерът.

*Уилям Салиба дебютира за Франция на 25-и март 2022-ра година и оттогава е записал общо 677 игрови минути, които са били разпределени в 12 мача във всички турнири.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Килиан Мбапе предупреди Франция и заяви, че ще се изненада приятно, ако не го освиркват на стадиона на Олимпик Марсилия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички