Потрошеният Демба Ба обяви слага ли край на кариерата си


Потрошеният Демба Ба обяви слага ли край на кариерата си

6850 0

Нападателят на Шанхай Шенхуа Демба Ба показа сила на духа и заяви, че няма намерение да се отказва от футбола след страховитата контузия, която получи в мача срещу Шанхай СИПГ.

"Това е наистина много сериозна контузия, но аз знам, че мога да преодолея всички изпитания. И определено нямам намерение да завърша кариерата си. Исках да ми направят операция в Европа, но, когато разбрах, че това е невъзможно, намерих лекар в Китай", коментира Ба, цитиран от RMC.

Какъв мъж! Какво е питал Демба Ба след събуждане от операцията?

"В историята е имало случаи, когато играчите са се връщали на терена след такива травми, например Бен -Арфа. И аз съм имал сериозни контузии и сега чувствам, че мога да се върна по-бързо от тогава. Китайското първенство завършва през ноември, а новият сезон започва през март. Ще направя всичко възможно, за да се върна в паузата", добави нападателят.

Както е известно, в мача с Шанхай СИПГ бившият играч на Нюкасъл и Челси в сблъсък с противников играч получи страховита фрактура на карака. Треньорът на Шанхай Шенхуа Грегорио Мансано заяви, че Ба може да завърши принудително кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички