Пореден мач без допуснат гол, но и неочаквана загуба на точки за Гьозтепе на Станимир Стоилов


Пореден мач без допуснат гол, но и неочаквана загуба на точки за Гьозтепе на Станимир Стоилов
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

4212 0

Гьозтепе продължава да гони голямата си цел - класиране в елита на Турция, но допусна неочаквана грешна стъпка. Отборът на Станимир Стоилов не успя да победи Кечиоренгюджю у дома - 0:0, в мач от 27-ия кръг на турската втора лига.

Домакинският отбор не успя да се възползва от своите шансове.  Първото полувреме беше по-силно за Гьозтепе. Тимът създаде над 10 голови положения. Вратарят на гостите Метин Учар оаче отрази 6-те точни удара. През втората част Кечиоренгюджю изравни играта, но отново никой не бе достатъчно точен. За Гьозтепе това беше шести пореден мач без допуснат гол.

Гьозтепе остава на второто място в класирането с актив от 56 точки, на 9 пред третия Чорум, но на 8 зад лидера Еюпспор. В следващия кръг от шампионата Гьозтепе гостува на Коджаелиспор, докато Кечиоренгюджю посреща третия Чорум.

Днешният им съперник бе доста по-непретенциозен, като се намира след средата на таблицата. Кечиоренгюджю има победа последно на 17-и февруаrи, като в последните си 5 мача имаше 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. Гьозтепе пък бе само 1 равенство в 5 двубоя, като всичко друго са победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички