Победи за Ал Насър и Ал Хилал в Саудитска Арабия


Победи за Ал Насър и Ал Хилал в Саудитска Арабия
Снимка: GettyImages

637 0

Ал Насър победи с 5:1 Ал Таи в мач от 25-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия.

Двата тима започнаха равностойно като и в рамките на две минути си отбелязаха по едно попадение. Първо Отавио даде аванс за домакините в 20-ата минута. 120 секунди по-късно обаче бившият футболист на Лудогорец Върджил Мисиджан изравни, а в 36-ата минута екс играча на разградчани дори си изкара червен картон, оставяйки Ал Таи с намален състав. Дълбоко в добавното време на първото полувреме Гариб вкара втори гол за Ал Насър като двата тима се разделиха на почивка с аванс за домакините.

През втората част дойде мига на мегазвездата Кристиано Роналдо, който също се разписа за Ал Насър, правейки 3:1. Само 2 минути по-късно португалецът вкара и втория си гол в срещата, увеличавайки преднината на своя тим. До края Ронадло оформи и своя хеттрик забивайки пети гол във вратата на Ал Таи, като това беше и последното действие от тази среща. 

В друг мач лидерът в класирането Ал Хилал записа успех като гост с 4:3 Ал Шабаб.

Още в 3-ата минута домакините шокираха съперника с гол, след като Ал Джуайр се разписа. В 18-ата минута Митрович възстанови равенството след точно изпълнение на дузпа. В 27-ата същия отбеляза и втори гол, правейки пълния обрат за своя отбор. 3 минути преди края на първата част Сергей Милинкович-Савич направи 3:1 за гостите.

През второто полувреме гостите вкараха и четвърти гол дело на Ал Даусари. В 64-ата минута Ал Сибяни вкара за домакините за 2:4. В 79-ата Роман Сес шокира гостите с нов гол, намаляйки резултата до 3:4. До края нови голове не паднаха и "сините" се поздравиха с победата.

Така Роналдо и компания продължават да са втори в класирането, събрайки актив от 59 точки, докато Ал Хилал продължава да е на първо място със 71 точки.

В следващия кръг Ал Хилал приема Ал Ахдуд, докато Ал Насър гостува на Абха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички