Петев: Имаме шанс за бараж, мачът е с огромен залог


Петев: Имаме шанс за бараж, мачът е с огромен залог
Снимка: Getty Images/Guliver

1362 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Ивайло Петев сподели, че предстоящият двубой с Норвегия е с огромен залог и от него до голяма степен зависят шансовете ни за класиране на Евро 2016.

"Има го шанса за класиране на бараж, след утрешния мач ще се види дали той ще е по-голям или по-малък.“, сподели Петев на официалната пресконференция преди мача.

"Има още една тренировка, до голяма степен имам яснота за състава, но нека мине и последната тренировка, стартовите 11 ще бъдат определени на разбора преди мача", добави Петев.

"Мачът е с огромен залог. Няма напрежение, но залогът е доста голям, от него зависи дали ще ни се увеличат шансовете за плейофа. Норвегия разполага с балансиран тим, трудно е да се играе срещу тях, дано не отбележат попадение", продължи той.

Петев призова феновете за подкрепа: "Колкото е възможно повече хора да дойдат на мача да подкрепят отбора, ние имаме нужда от тяхната подкрепа. не мисля, че те ще изневерят на стила си, важното е ние как ще им противодействаме", заяви треньорът.

Двубоят е от 21:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички