ПАОК губеше с разлика: Десподов влезе, вкара и стана магичен обрат в края (ВИДЕО)


ПАОК губеше с разлика: Десподов влезе, вкара и стана магичен обрат в края (ВИДЕО)
Снимка: instagram.com/paok_fc

7406 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов отново остана бе резерва за ПАОК. В гостуването на Абърдийн той се включи от пейката в 73-тата минута и секунди след това вкара втория си гол за новия си тим за обрата с 3:2.

Гръцкият отбор губеше с 0:2 след попадения на Миовски и Полвара в рамките на 8 минути (50' и 58'), но Десподов намали в 73-тата минута, след като получи от свой съотборник и на опразнената врата успя да се разпише.

Десетина минути след това и Виериня се разписа, а в добавеното време гърците получиха дузпа, реализирана от Шваб. С победата ПАОК запази първото място в групата си, събирайки 9 точки. С три по-малко остава вторият Айнтрахт Франкфурт. Абърдийн е трети с 2 пункта, докато ХИК остава последен с едва 1.

В следващия кръг ПАОК отново ще се изправи срещу Абърдийн, но този път като домакин в Гърция. В другия мач от групата Айнтрахт разби ХИК с безпощадното 6:0.

Това е втори гол на Кирил Десподов за ПАОК, като първият дойде отново в Лигата на конференциите. Срещу ХИК той вкара така важния гол за 2:1 при успеха като гост с 3:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички