От сълзи на отчаяние до луд екстаз: Дивата реакция на фен на Швейцария при 3:3 (ВИДЕО)


От сълзи на отчаяние до луд екстаз: Дивата реакция на фен на Швейцария при 3:3 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages; колаж: Sportlive.bg

11434 0

Едва ли в Швейцария още са осъзнали точно какво се случи в мача на националния отбор на страната срещу Франция. "Петлите" обърнаха мача от 0:1 до 3:1 към края на второто полувреме и вече се виждаха на 1/4-финал на Европейското първенство по футбол. Мачът изглеждаше решен, а феновете на "кръстоносците" - отчаяни. 

В 81' част от надеждата се върна, когато Сеферович отбеляза страхотно попадение, за да направи резултата 3:2. И все пак, обрат изглеждаше немислим срещу толкова опитен отбор, като този на Дидие Дешан. 

И все пак се случи чудото - в 90' резервата Гавранович получи отличен пас от Гранит Джака, овладя отлично, "литна" Кимпембе и вкара с изключително точен удар в долния десен ъгъл на вратаря Лорис - 3:3 и пълен екстаз за феновете на Швейцария, които бяха на "Арена Насионала" в Букурещ. 

Един швейцарски фен олицетворява напълно емоциите, преживяни от всички по трибуните и пред екраните. Само секунди преди гола той се беше отдал на абсолютно отчаяние, гледайки тъжно към случващото се на терена. В 90' обаче той вече беше гол и крещеше силно, невярвайки какво точно се случи на терена в осминафинала от Евро 2020.

Ето го и този момент: 

Ето и как изглежда на ВИДЕО: 

а

Ето и стоп кадър на неговите емоции: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички