От Аржентинската федерация разкриха дали Меси ще се откаже от националния


От Аржентинската федерация разкриха дали Меси ще се откаже от националния
Снимка: Getty Images/Guliver

2490 0

Аржентина и Лионел Меси направиха разочароващо Световно първество в Русия, отпадайки още на 1/8-финалите на турнира. Голямата звезда на Барселона разочарова изключително много с представянето си, а въпросът след това бе дали ще се откажа от националния тим. 

Засега единственият отговор, който има е от аржентинската федерация:"Лео ще продължи да играе за Аржентина, но сега трябва да го оставим на спокойствие. Няколко пъти си писахме с него. Той се наслаждава на ваканцията със своето семейство. Единственото, за което сме разговаряли с него, е, че ще продължи да играе за националния отбор. Не сме говорили за Мондиал 2018, нито за нищо друго“, заяви президентът на федерацията Тапия.

"Меси преживя много тежко отпадането от осминафиналите на Мондиал 2018. Аржентина има нужда от него както на терена, така и от финансова гледна точка", каза още той, но официални изявление от футболиста все още няма. Освен това "гаучосите" в момента са без треньор, след като Хорхе Сампаоли бе уволнен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички