Окончателно: Еден Азар отпадна от състава на Белгия


Окончателно: Еден Азар отпадна от състава на Белгия
Снимка: Getty Images/Guliver

1919 0

Звездата на Реал Мадрид - Еден Азар, отпадна от състава на Белгия. Както е известно бившият играч на Челси лекува травма и все още не е направил официалния си дебют за мадридчани.

Лекарите на "белия балет" са решили, че не трябва да се рискува със състоянието му, тъй като положението е много деликатно. От белгийския национален отбор са се съобразили с това.  Азар ще продължи възстановяването си на тренировъчната база на мадридистите, като се очаква да дебютира на 14 септември срещу Леванте.

Белгиецът е един от шестимата нападатели на Реал, които са контузени, като испанският национал Иско и колумбиецът Хамес Родригес са последните, които влязоха в лазарета миналата седмица след разочароващото домакинско равенство с Валядолид 1:1. "Той може да пътува с Белгия, но в момента не може да играе. Той го знае, ние го знаем, и се надявам да не играе, за доброто на всички, включително и на Белгия“, заяви Зидан само преди няколко дни.

Междувременно - с идването на паузата за националите пред Зидан се откри нов проблем за разрешаване - вижте повече в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички