Очаква ни една изпълнена с футболни битки седмица


Очаква ни една изпълнена с футболни битки седмица
Снимка: iStock/Guliver

1897 0

Отборите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул изиграха едно от най-скучните дербита по между си. Челси и Манчестър Сити се изправиха един срещу друг във финала за Купата на Лигата, като срещата ще бъде запомнена най вече със смяната на Кепа, която така и не се случи. През новата седмица обаче ни очакват още любопитни битки по терените в Европа.

Ако сте любители на спорта, още в понеделник имате възможността да наблюдавате дербито в Чемппиъншип между Нотингам Форест и Дарби Каунти. За тези, които предпочитат Висшата лига на Англия, във вторник и сряда ще може да се насладите на куп битки на Острова в междинния кръг, а най-интересната битка ще бъде тази между лондонските грандове Челси и Тотнъм.

В сряда ще видим още една голяма европейска битка. Грандовете в Холандия Аякс и Фейенорд се изправят един срещу друг в 1/2-финал от турнира за Купата на Холандия. В същата вечер е и Ел Класико, като Реал Мадрид и Барселона излизат във втора 1/2-финална среща за Купата на Краля, като първият двубой завърши 1:1 на "Камп Ноу".

В ЧЕЛСИ ВЗЕХА РЕШЕНИЕ ЗА ТОВА КАК ДА ПРОЦЕДИРАТ С КЕПА СЛЕД НАПРЕЖЕНИЕТО СЪС САРИ

Ако не сте любители на Англия и Испания, можем да ви предложим големите дербита на Италия и Португалия през уикенда. Дербито на Рим ще ви посрещне с "отворени обятия" в събота, както и срещата между Порто и Бенфика в Португалия. За капак - през този уикенд започва и новият сезон в американската МЛС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички