Обвиненията към Меси, че ходи пеш на мачовете, застигнаха и Мбапе


Обвиненията към Меси, че ходи пеш на мачовете, застигнаха и Мбапе
Снимка: Getty Images

1502 0

Журналистът на "RMC Sport" Даниел Риоло разкритикува нападателя на ПСЖ и Франция - Килиан Мбапе, за играта му с националния отбор в приятелския мач с Чили. Контролата завърши с победа с 3:2 за "петлите".

Коментарът на журналиста

"Той не тичаше, а ходеше пеш, като направи четири ускорения. Абсолютно съм съгласен, това освиркване беше много странно, беше твърде мащабно, за да е истина. Но обикновено него това не го притеснява.

В националния отбор на Франция не е било на него да му липсва мотивация в два поредни мача. През целия мач срещу Чили той приличаше на призрак, това не е нормално и дори е срамно, той не може да играе така.

Идва във френския национален отбор именно за да играе, особено ако прекара всичките 90 минути на терена. Няма право да изчезва. Той е капитанът и трябва да играе добре.

В този случай той може да поиска да изиграе един от два мача или да играе в двата мача, но и в двата да не направи нищо. Това изобщо не ми харесва, двата мача не бяха особено добри. Той изпусна всичко. Пресконференциите му бяха страхотни, но представянето - слабо", заяви Риоло.

Мачът с Чили бе неприятен за Килиан

Иначе мачът с Чили се игра на стадиона на Олимпик Марсилия - "Велодром", а феновете там освиркваха звездата на ПСЖ в хода на целия мач. А треньорът на Страсбург защити Меси, след като също бе обвинен, че ходи пеш на терена. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички