Неотдавна вкара на Левски, а сега зарадва с гол Станимир Стоилов в дебюта си като титуляр (ВИДЕО)


Неотдавна вкара на Левски, а сега зарадва с гол Станимир Стоилов в дебюта си като титуляр (ВИДЕО)
Снимка: https://www.instagram.com/goztepe/

1903 0

Поредният важен мач пред Гьозтепе със Станимир Стоилов начело бе за Купата на Турция. На 1/16-финалната фаза Мъри и компания излязоха в ролята на сериозен аутсайдер срещу елитния Коняспор.

За първи път като титуляр за Гьозтепе започна централният защитник Елитон. Той осъществи трансфер във второто ниво на футбола в южната ни съседка, след като премина там от ЦСКА 1948.

Елитон вкара при дебюта си като титуляр за Станимир Стоилов

Елитон като футболист на ЦСКА 1948

Елитон записа своя официален дебют срещу Сакаряспор, но тогава влезе една минута преди края на редовното време при резултат 2:0 за Гьозтепе. В крайна сметка отборът на Станимир Стоилов стигна до победата с 2:0.

Още: "Мрежа от детайли": Най-добрите треньори - Мъри Стоилов и Любо Пенев издухани по "блиц успехи" - НО лидери в "маратона"

В първия си мач като титуляр за Гьозтепе пък Елитон зарадва Мъри с попадение. Той откри резултата срещу Коняспор след точно един час игра. Тогава се извиси в наказателното поле след центриране от ъглов удар и намери топката отлично с глава, за да преодолее стража.

За съжаление на Мъри Стоилов неговият тим не успя да задържи преднината си, като около четвърт час преди края домакините изравниха. Това от своя страна прати мача в продължения, тъй като повече голове до края нямаше.

Любопитен факт пък е, че предпоследното попадение на Елитон преди този гол бе срещу Левски. То дойде на 15 юли 2023 година, когато обаче "сините" вече бяха водени от Николай Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички