Неймар ще бъде капитан на Бразилия за постоянно


Неймар ще бъде капитан на Бразилия за постоянно
Снимка: Guliver/GettyImages

1181 0

Футболистът на Бразилия Неймар ще сложи капитанската лента на ръката си за постоянно. Това обяви селекционерът на ,,Селесао“ Тите. По време на Световното първенство в Русия Бразилия не беше с постоянен капитан и последователно лентата носиха Тиаго Силва, Миранда и Марсело. След дълги разговори Тите се спря върху Неймар за първи избор на капитан.

26-годишната звезда на ПСЖ сподели, че е готов за предизвикателството и смята, че отговорността, която поема като капитан на националния отбор, ще го направи по-добър в индивидуален план. "Приех да бъда отново капитан, защото научих много и ще продължа да го правя. Отговорността с капитанската лента е по-голяма, но тя трябва да се комбинира и с добро представяне на терена, иначе всичко се обезсмисля.

Искам да се извиня на нашите фенове за отпадането на четвъртфинала на Световното първенство. Вярвахме, че можем да спечелим турнира, но това се оказа невъзможно", заяви Неймар. Бразилия ще изиграе две приятелски срещи със САЩ и Ел Салвадор, като новият футболист на Евертън Ричарлисон ще направи своя дебют с екипа на представителния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички