Неймар изригна след въпрос "Няма ли да пречи нощният ти живот на националния в Рио?"


Неймар изригна след въпрос "Няма ли да пречи нощният ти живот на националния в Рио?"

2066 0

Нападателят на Барселона Неймар обяви, че няма нищо против да носи голяма отговорност на терена, но не иска да му се бъркат в личния живот.

Бразилецът заяви това в отговор на журналистически въпрос, гласящ "не пречи ли активния му живот извън терена на победите на Бразилия на Олимпиадата".

Официално: Неймар ще поведе Бразилия към злато на Игрите в Рио 2016

"Мисля, че трябва да започнете да следите това, което правя на терена. Всичко, което се случва извън него, е моят личен живот. Харесва ми да излизам, да си прекарвам времето с приятели. Също така имам и семейство, но защо да не мога да ходя по клубове? Мога и ще ходя. Прекрасно осъзнавам отговорностите си на следващия ден. Възнамерявам да продължавам да живея така и не виждам в това нищо лошо. Представете си себе си на 24 години. Ако бяхте постигнали това, което аз съм постигнал и имахте това, което аз имам, бихте ли искали да живеете и да се държите по същия начин?", коментира Неймар, цитиран от "Marca".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички