Неймар и Роналдо в съюз срещу еболата (СНИМКИ)


Неймар и Роналдо в съюз срещу еболата (СНИМКИ)

3566 0

Топ футболисти обединяват силите си с ФИФА, Африканската футболна конфедерация и здравни експерти в борбата срещу еболата. Играчите ще се опитат да повишат масовото внимание и да представят лесни превантивни мерки срещу смъртоносния вирус.

Кампанията "11 срещу Ебола" включва звезди като Кристиано Роналдо, Неймар, Дидие Дрогба и Филип Лам, Жерар Пике, Шави, както и други, като всеки един от тях ще предаде кратко съобщение за здравето. Кампанията, която е със слоган "Заедно можем да победим Еболата" започна от днес като ще се промотира с анимирани филми, радио реклами, банери, плакати и снимки. Съветите, които играчите дават са от типа "Гответе месото правилно", "Съобщете при необичайни оплаквания" и целта им е да подобрят общественото знание за болестта.

"Много е важно да получим правилната информация, за да не увеличаваме заразените от ебола. Надяваме се тази кампания да даде повече информация на хората за вируса Ебола и да ни позволи да намалим шансовете му за разпространение. Всички заставаме рамо до рамо и подкрепяме нашите братя и сестри в най-поразените райони, защото заедно можем да победим Ебола", каза Неймар. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички