Неймар даде обещание да се промени: Смятате, че падам твърде много, но истината е, че се разпаднах


Неймар даде обещание да се промени: Смятате, че падам твърде много, но истината е, че се разпаднах
Снимка: Getty Images/Guliver

2782 0

Бразилската звезда Неймар призна, че наистина е преувеличавал при дадени единоборства на терена по време на Световното първенство по футбол. Футболистът на ПСЖ отнесе много критики, че се е съсредоточил повече върху актьорските си действия, отколкото върху играта. 

Неймар използва реклама, която записа за един от спонсорите си ексклузивно за Бразилия, за да обещае, че ще се "превърне в нов човек" и споделя колко трудно му е извън терена, когато не побеждава. "Можете да си мислите, че преигравам и понякога го правя, но истината е, че страдам на терена. Нямате идея през какво преминавам, когато го напусна. 

"Когато си тръгна без да говоря с медиите, не е защото ми харесва само да побеждавам, а защото все още не съм се научил как да ви разочаровам. Когато изглеждам нетактичен, не е защото съм разглезено хлапе. То е, защото още не съм се научил да се справям с моите емоции", заяви Неймар.

Бразилецът допълва, че той все още е момче, което понякога очарова света, а друг път го вбесява. "Ще се боря да запазя това момче, но не и на терена. Смятате, че падам твърде много, но истината е, че се разпаднах. А това боли повече от всяко настъпване върху оперирания ти глезен. Имах нужда от време, за да приема критиките. Имах нужда от време, за да се погледна в огледалото и да стана нов човек. Сега обаче съм тук, а сърцето ми е отворено широко. Паднах, но само тези, които са падали, могат да се изправят. Можете да продължите да хвърляте камъни по мен или да ги хвърлите надалеч и да ми помогнете, защото когато се изправя, цялата страна надига глава заедно с мен".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички