"Не бих могъл да искам нещо повече" - Лионел Меси обясни кога възнамерява да "окачи бутонките"


"Не бих могъл да искам нещо повече" - Лионел Меси обясни кога възнамерява да "окачи бутонките"
Снимка: Getty Images

659 0

Аржентинската суперзвезда на световния футбол - Лионел Меси, заяви, че все още не знае кога точно ще "окачи бутонките" и че все още не е мислил с какво ще се занимава след края на активната си кариера!

*На 24-ти юни Меси ще навърши 37 години. Договорът му с Интер Маями е в сила до 31-ви декември 2025-а.

ОЩЕ: Лионел Меси с откровен разказ за напускането на Барселона: Не бях готов, всичко се случи много бързо!

"Знам, че в момента, в който усетя, че повече не мога да се представям на ниво и че вече не се наслаждавам на играта си или пък не съм от полза на съотборниците си - ще прекратя кариерата си", обясни 8-кратният носител на "Златна топка" в подкаста "Big Time".

Лионел Меси

"Аз съм много самокритичен и съм наясно кога играя добре и кога играя зле. Когато почувствам, че е време да предприема стъпката (б.р. - да се откаже), ще го направя без да мисля за възрастта си. Ако се чувствам добре, винаги ще се опитвам да продължавам да се състезавам, защото това е нещото, което харесвам и което знам как да правя", допълни той.

За бъдещето и "Не бих могъл да искам нещо повече"

"Все още не съм мислил с какво ще се занимавам, след като се откажа. В момента гледам ден за ден и не мисля за бъдещето. Когато му дойде времето, със сигурност ще намеря начин да правя това, което ме удовлетворява и което харесвам. Ще си намеря нова роля", спокоен е Меси, а за финал на темата добави:

"В спортно отношение имах достатъчно късмет да осъществя всичките си мечти. Истината е, че не бих могъл да искам нещо повече".

*Междувременно, известният портал "Transfermarkt" актуализира цената на Лео Меси, смъквайки я с 5 милиона евро. Само в три години качествата му са били оценявани по-ниско, отколкото в момента...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жерар Пике обясни на Ерлинг Холанд какво трябва да направи, за да достигне нивото на Лионел Меси и Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички