Наследник на Бербатов завърши страхотно "тики-така" и омагьоса света (ВИДЕО)


Наследник на Бербатов завърши страхотно "тики-така" и омагьоса света (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1074 0

Уругвайският офанзивен футболист Адриан Луна се превърна в "Играч на мача" в предпоследния двубой на Керала Бластърс от местната индийска лига, след като се отчете с няколко страхотни отигравания и гол срещу Джамшедпур в началото на годината. 

Срещата между третия и предпоследния във временното класиране бе част от 12-ия кръг и 30-годишният полузащитник се възползва от по-непретенциозния съперник, за да покаже на какво е способен по футболните терени.

Играчът получи пълно игрово време и именно той оформи крайния резултат в 65-тата минута. Попадението дойде след красива комбинация в предни позиции, създала пет подавания между четирима футболисти, които с лекота преминаха между противниците.

Попадението на Керала Бластърс видимо впечатли страницата "433", която сподели попадението пред своите близо 60 милиона последователи в социалните мрежи.

В индийския тим край на кариерата си сложи българската легенда - Димитър Бербатов, който изкара по-малко от година и за това време се отчете с гол в девет двубоя.

Следете най-актуалните новини от света на футбола със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички