Напрежение и физическа агресия в тима на Рома, след триумфа в Лигата на конференциите (ВИДЕО)


Напрежение и физическа агресия в тима на Рома, след триумфа в Лигата на конференциите (ВИДЕО)
Снимка: gettyimages

1670 0

Рома стана първият шампион в Лигата на конференциите, след като надви Фейенорд с 1:0. Секунди след като се чу последният съдийски сигнал, наблюдателни фенове забелязаха напрежение при шампионите, като футболисти на "вълците" едва не се сбиха. В центъра на драмата бе един от героите на италианците Джанлука Манчини, който асистира за единственото попадение в срещата. Националът видимо се подразни от действия на съотборника му Браян Кристанте.

След като шампионите бяха наградени, последваха нови ексцесии, в които бе замесен Манчини, но този път с Феликс Афеня-Гиан. Нигериецът бе ударен от 26-годишния италианец, но африканецът отрече да е имало проблем. 

"Това не е нищо сериозно. Ние се шегуваме и бием в същото време. Така са нещата при нас. Това е нещо нормално, нищо не е станало”, заяви Афеня-Гиан след драмата.

Централният бек нахлу и в залата за пресконференции, когато треньорът Жозе Моуриньо говореше пред медиите. Феновете на "джалоросите" оправдаха действията на играча и коментираха, че той просто се държи по този начин.

Ето как се разви първият финал в Лигата на конференциите!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички