Наинголан: Аз съм единственият топ играч, който пропуска Световното


Наинголан: Аз съм единственият топ играч, който пропуска Световното
Снимка: Getty Images/Gulliver

2203 0

Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан е разочарован от решението на треньорския щаб на Белгия да не го повика за участие на Световното първенство в Русия това лято. Впоследствие и заради това решение звездата на италианския клуб реши да се оттегли от националния отбор.

"Аз съм единственият топ играч, който няма да отиде в Русия. Можете да ме предложите за книгата на Гинес. Роберто Мартинес каза, че иска да види баланс и ясна система в своя отбор. Въпреки това аз никога не съм имал проблем с тактиката, нито с другите белгийски национали. Не зная какво имаше предвид треньорът. Аз трябваше да бъда с отбора. Въпреки това така и не получих шанс да се докажа в националния отбор", заяви Наинголан, цитиран от "Football Italia".

Ще си позволим да посочим, че Раджа Наинголан съвсем не е единственият топ играч, когото няма да видим на Мондиал 2018. Там няма да бъде и Мауро Икарди от Аржентина, Маркос Алонсо и Алваро Мората от Испания и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички