Мъри Стоилов изведе Астана до престижно равенство (ВИДЕО)


Мъри Стоилов изведе Астана до престижно равенство (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

940 0

Българският треньор Мъри Стоилов изведе до престижно реми 1:1 своя Астана срещу Олимпиако в среща  от Група "В" на втория по сила европейски турнир.

Лошото за казахстанския отбор е, че така на практика шансовете на тима да прескочи груповата фаза на Лига Европа вече са почти никакви.

Отборът на българския наставник имаше аванс в резултата, но не успя да задържи попадението си.

Казахстанците дръпнаха с гол на Деспотович в 8-ата минута. При опита си да стреля Твумаси намери сърбина пред вратарското полеи за последния не остана нищо друго освен да вкара топката в опразнената врата.

Гърците обаче не се предадоха и в 30-ата минута Себа успя да изравни. Той засече прекрасно центриране на Мантатис в наказателното поле с глава и матира противниковия страж.

Гостите имаха повече владение на топката по време на самия мач - близо 60 % срещу 40 % на Астана. С това реми пък гърците си прекъснаха серията от 6 поредни победи във всички турнири.

Астана - Олимпиакос 1:1

1:0 Деспотович 8

1:1 Себа 30

Астана: Ерич, Логвиненко, Шитов, Малий, Бейсебеков, Мужиков, Максимович, Деспотович, Кабананга, Твумаси

Олимпиакос: Леали, Ботия, Ретсос, Виана, Камбиасо, Елабделауи, Мартинс, Бухалакис, Мантатис (64 - Елионоси), Кардосо, Себа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички