Моуриньо за Азар: Страхотен играч, който тренира ужасно


Моуриньо за Азар: Страхотен играч, който тренира ужасно
Снимка: Guliver/GettyImages

1583 0

Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо посочи кое е слабото място на халфа на Реал Мадрид Еден Азар. Той заяви, че белгийският национал изобщо не се влага в тренировките. Моуриньо и Азар работиха заедно в Челси.

"Истината за Еден Азар? Истината е това, което виждате. Той е невероятен играч, който тренира ужасно. Човек може само да си представи какъв щеше да стане, ако се отнасяше суперпрофесионално към тренировките. В същото време той е прекрасен човек, невероятно семеен човек, сякаш не принадлежи към това поколение играчи", заяви Моуриньо.

"Той е много тих и напълно фокусиран върху семейството, децата, родителите си, води много спокоен живот. Но всяка сутрин той идва на занимание и не работи твърде усилено. Когато излезе на терена, вие не виждате отражение на това, което е работил през седмицата, а отражение на таланта му. Невероятен играч и може само да си представим, ако той беше топпрофесионалист", допълни португалецът.

"Но по отношение на физиката, кондицията, скоростта той може да бъде много по-добър като играч, ако тренираше правилно. Това, което виждате, е само талантът, който го е довел до мястото, където е", завърши специалистът. А ето кой е другият кусур на белгийския халф. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички