Меси: Вече стана досадно хората да те атакуват


Меси: Вече стана досадно хората да те атакуват
Снимка: Getty Images

1081 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси коментира предстоящия финал за Копа Америка срещу Чили. Суперзвездата на световния футбол разкри, че неговите съотборници са извървели дълъг път след миналогодишната загуба от този съперник в спора за трофея. Двата тима ще премерят сили във финала на надпреварата на 27 юни на „Метлайф Стейдиъм” в Ню Йорк.

„Измина почти година от последната Копа Америка и според мен загубата във финала ни направи по-силни като отбор. Определено това ни помогна да прогресираме и то по много различни начини”, заяви Меси.

Скандал преди финала: Меси критикува федерацията на Аржентина

На полуфинала със САЩ, 29-годишният аржентинец вкара изключителен гол от пряк свободен удар, с който измести легендарния Габриел Батистута като голмайстор на гаучосите за всички времена. Номер „10” вече има на сметката си 55 попадения в 112 срещи за своя страна, но въпреки това критиките му към него, че тимът не е постигнал сериозен успех продължават, пише БГНЕС.

„Вече стана досадно как хората те атакуват без дори да се замислят за това какво говорят. Достигнахме до два финала, но загубихме. Въпреки това бяхме на финал, а не сме отпаднали например на осминафиналите”, допълни още футболистът на Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички