Меси се развихри при разгром на Аржентина в контрола (ВИДЕО)


Меси се развихри при разгром на Аржентина в контрола (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2100 0

Отборът на Аржентина надигра Никарагуа с убедителното 5:1 в приятелска среща, играна в Сан Хуан. След неубедително начало на срещата, възпитаниците на Лионел Скалони се развихриха, като голямата им звезда Лионел Меси се разписа на два пъти в рамките на минута между 37-та и 38-та. През втората част „албиселесте“ вкара нови три гола.

Лаутаро Мартинес направи дубъл в рамките на десет минути, а Роберто Перейра реализира пето попадение. В края играчите на Никарагуа отбелязаха почетен гол чрез Хуан Барера от дузпа. Аржентинците започват участието си на Копа Америка на 16 юни, като в първия си мач излизат срещу Колумбия в Салвадор, а след това играят с Парагвай и шампиона на Азия Катар в група B.

В друга контрола Уругвай надви Панама с класическото 3:0. Максимилиано Гомес откри резултата в 19-та минута, а през втората част се разписаха още Луис Суарес и Федерико Валверде. „Урусите“ също ще участват на Копа Америка, като откриват срещу Еквадор на 17 юни. В тяхната група C са още отборите на действащия двукратен шампион Чили и Япония.

А дали Лионел Меси ще играе на Мондиала в Катар през 2022 година - вижте отговора тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички