Меси: Когато Кристиано ме изравни по "Златни топки", малко ме заболя


Меси: Когато Кристиано ме изравни по "Златни топки", малко ме заболя
Снимка: Getty Images/Guliver

10139 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси си призна, че не е бил щастлив от факта, че големият му съперник Кристиано Роналдо го е изравнил по спечелени "Златни топки". До снощи двамата имаха по 5 отличия, но Меси вече събра шест, след като триумфира с наградата за 2019 година.

"От една страна, оценявах това, че бях единственият, който успя да спечели пет "Златни топки". Когато Кристиано се изравни с мен, трябва да призная, че малко ме заболя. Вече не бях единственият на върха. Но това беше логично, макар да е по-приятно, когато си единствен", е заявил аржентинецът за печатното издание на "Франс Футбол".

Запитан дали се смята за най-добрия играч в историята, Меси заяви: "Честно казано, много е трудно да се каже. В други епохи е имало великолепни играчи, винаги е трудно да ги сравняваш със съвременните играчи - Кристиано, Ней, Мбапе. Всеки има собствени предпочитания. Не знам дали съм най-добрият играч в историята. Провървя ми да спечеля "Златната топка" още веднъж, да бъда единственият с шест победи. И това ме радва". Вижте тук как гласува България за "Златната топка". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички