Меси: Аржентина се нуждаеше от подобна победа, Копа Америка тепърва започва за нас


Меси: Аржентина се нуждаеше от подобна победа, Копа Америка тепърва започва за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

2734 0

Звездата на Аржентина - Лионел Меси, остана доволен от успеха на своя тим над Катар и класирането на 1/4-финалите в Копа Америка. Според него "гаучосите" са се нуждаели точно от такъв двубой, за да си възвърнат самочувствието.

"Изиграхме добър мач и заслужено спечелихме. Това беше много важно. Имахме нужда от такъм мач, за да си върнем спокойствието и увереността. От мач на мач отборът трябва да израства и този мач не беше изключение. Турнирът едва сега започва за нас”, коментира Меси след двубоя.

Колумбия с актив от 9 точки финишира на първо място в групата, а Аржентина с 4 на второ. И двата отбора влязоха в плейофите на надпреварата. Парагвай (2 точки) също има шансове за излизане от групата, но съдбата на отбора зависи от мачовете в група С. Четвъртфиналът на Аржентина с Колумбия е на 28 юни.

Световен шампион с Аржентина пък направи любопитен коментар по адрес на националния отбор, като обяви, че Меси не трябва да бъде викан. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички