Матеус: Бразилците реваха през целия турнир, противни са


Матеус: Бразилците реваха през целия турнир, противни са
Снимка: Getty Images / Guliver

2202 0

Лотар Матеус направи на пух и прах бразилския тим. Германецът разкритикува емоционалността на играчите на Луис Фелипе Сколари, демонстрирайки противоположния си немски характер. Ето какво заяви той пред френския "Журнал дю диманш".

"Не разбирам как един футболист може да плаче. Бразилците, обаче, плакаха през цялото време. Изпълняват техния химн – плачат. Елиминират Чили – пак плачат. Падат от Германия – отново плачат. Вместо да покажат, че са мъже, че са силни - те плачат. Никога не съм виждал по-противен език на тялото, като в този отбор. Страх ли ги беше?"

"Това с фланелката на Неймар също не го разбирам. Франция загуби Рибери – нищо не чухме. Колумбия не можеше да разчита на Фалкао – без проблеми. Германия на Ройс – също нищо. Вместо да подсмърчат, трябваше да покажат, че могат да се справят и без Неймар. Неговото отсъствие беше единствената им грижа преди полуфинала с Германия. Това ме шокира. Неймар не е умрял, доколкото знам. Лошо контузен е, за което съжалявам, но един отбор трябва да бъде по-силен от един играч", каза бившият селекцинер на българския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички