Маркова Барса срещу Аякс, измъчен успех за ПСЖ в Кипър


Маркова Барса срещу Аякс, измъчен успех за ПСЖ в Кипър
Снимка: Getty Images/Guliver

12564 0

Фаворитите Барселона и ПСЖ взеха своето в мачовете от група F на Шампионската лига тази вечер.

Барса загря за Ел Класико с 3:1 срещу Аякс. В 7-ата минута Лео Меси намери марково Неймар вляво, а бразилецът с техничен удар покрай Силесен откри. В 24-ата минута Аякс изнесе лошо топката, тя попадна в Андрес Иниеста, който с изключителен пас изведе Лео Меси, а аржентинецът не сбърка, въпреки плонжа на Силесен - 2:0. Към края на полувремето Педро удари гредата след поредна хубава атака на "блаугранас".

В началото на второто полувреме гол на Меси бе отменен заради засада. Холандците стигнаха до почетно попадение чрез Ел Гази след леко разбъркване в 89-ата минута. Аякс се втурна в търсене на равенството, но бе наказан В последната минута. При контраатака Сандро Рамирез направи резултата 3:1.

Уникална скука бе първото полувреме в Кипър на мача АПОЕЛ - ПСЖ. Бившият играч на ЦСКА Килиън Шеридън принуди Сиригу да се намесва в началото на мача и с това се изчерпаха опитите за гол. Гостите не създадоха нищо интересно пред вратата на кипърците. Нещо повече - в началото на втората част Давид Луис изчисти от голлинията удар с глава на Тиаго Гомеш от Апоел. В 87-ата минута ПСЖ се измъкна от незавидната ситуация. Единсон Кавани, макар и паднал, прати топката във вратата на домакините за да даде много ценен успех на французите.

Класиране в групата:

1. ПСЖ 7т.

2. Барселона 6т.

3. Аякс 2т.

4. АПОЕЛ 1т.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички