Maйката на Реева: Дъщеря ми искаше да напусне Писториус


Maйката на Реева: Дъщеря ми искаше да напусне Писториус

2538 0

"Дъщеря ми си бе събрала багажа и имаше намерение да напусне Оскар още във въпросната нощ", разкри майката на Реева Стеенкамп, която бе убита от параолимпиеца Оскар Писториус на 14 февруари 2013 година.

В крайна сметка Съдът в Претория намери Писториус за виновен за "убийство по невнимание", а не умишлено такова, като той получи 3-годишна ефективна присъда. След 10 месеца обаче той може да подаде молба да изкара остатъка от присъдата си под домашен арест.

"Тя си бе събрала багажа. Ние сме убедени, че тя бе решила да го напусне, и то във въпросната нощ. Тя ми бе споделила, че не спи с него и е уплашена да сложи край на връзката", пише Джун Стеенкамп в своята книга "Реева: Историята на една майка". В изданието Джун нарича Писториус "арогантен, раздразнителен, агресивен и избухлив". "Реева имаше лошия късмет да го срещне, защото рано или късно той щеше да убие някого", допълва тя.

Джун Стеенкамп е продала правата за книгата на британското издание The Times и се надява средствата да облекчат тежкото финансово състояние на семейството ѝ. Тя също така има намерение да открие фондация в подкрепа на жените, станали жертва на насилие в Южна Африка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички