Мачът за титлата: Ал Насър е аутсайдер, а нападател е поставен над Кристиано Роналдо


Мачът за титлата: Ал Насър е аутсайдер, а нападател е поставен над Кристиано Роналдо
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

9338 0

Време е за изключително ключов и интригуващ двубой в Саудитската професионална лига. В него един срещу друг се срещат Ал Насър и Ал Хилал - претендентите за титлата. Към момента Кристиано Роналдо и компания са втори с 34 точки - четири пасив от лидера, който все още не познава вкуса на поражението през този сезон. Нещо повече!

Мачът на истината: Непобедимите Ал Насър и Ал Хилал един срещу друг

Ал Хилал е в умопомрачителна серия от 25 мача без загуба (в редовното време, тъй като на финала на Купата на арабските клубни шампиони Ал Насър побеждава след продължения), както и от 13 поредни срещи, в които неизменно печели. От другата страна обаче е Ал Насър, който от своя страна е в серия от 20 двубоя без загуба. И все пак Роналдо и компания са в ролята на сериозен аутсайдер.

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,98 за победа в полза на домакините от Ал Хилал. Ставката пък за успех в полза на Ал Насър е 3,70, а пазарът за равенство е оценен на 4,10. Двата отбора се изправят един срещу друг в петък, 1-ви декември, от 20:00 часа българско време.

Ал Насър няма победа срещу този опонент в редовното време в последните им пет срещи във всички турнири - две равенства и три поражения (при загубите са вкарали само един гол). Все пак при най-скорошната им среща Ал Насър отмъкна споменатата Купа на арабските клубни шампиони, като тогава Кристиано Роналдо бе героят с изравнителен гол в 74-тата минута, с който прати дуела в продължения. При тях португалецът отново се разписа и грабна първи трофей с тима.

Кристиано Роналдо срещу Александър Митрович

Сега той влиза в непряк сблъсък и за голмайсторския приз срещу звездата в нападението на Ал Хилал Александър Митрович. Кристиано е с 15 до момента и е лидер по този показател, докато сърбинът е реализирал 11 и е втори. Любопитното е, че трети е друг футболист на Ал Хилал - Малком, с 9.

Въпреки че е лидер, Роналдо е с по-малки шансове да се разпише, отколкото Митрович. Коефициентът на efbet за гол по всяко време от двубоя за петкратния носител на "Златната топка" е 2,15 (и съответно 5,60 за това първият гол в мача да е негов). Ставката пък за попадение по всяко време на мача за Александър Митрович е 2,05 (и съответно 5,20 за това да вкара първи в срещата).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички