Луис Енрике изненада: Португалия има по-силни играчи от Испания


Луис Енрике изненада: Португалия има по-силни играчи от Испания
Снимка: Getty Images/Gulliver

1264 0

Селекционерът на Испания Луис Енрике изрази мнение, че отборът на Португалия има по-силни играчи от неговия. Двата тима се изправят един срещу друг в Лига на нациите тази вечер от 21:45 часа. В момента в група 2 на Лига А на турнира португалците са лидери, изпреварвайки "Ла Фурия" с 2 точки.

"Португалия има по-добри играчи от Испания. Техните играчи са в титулярните състави на клубове от Висшата лига, Ла Лига и други първенства. Португалия има голям избор от играчи, така че ще бъде много интересно да се играе с тях. Надявам се и двата отбора да се представят успешно на Световното първенство", каза Енрике, цитиран от Goal.com.

"Това е финал и ние ще излезем така, сякаш наистина е. Ще играем така, сякаш сме на четвъртфинал в Катар", допълни той.

"Мисля, че най-силната линия в отбора, който имам, е отбраната, независимо от това какво мислите. Те се защитават всички, от нападателите до халфовете, а в атака е същото - първият, който го прави, е Унай Симон", каза още испанският треньор. А ето с какво решение за мача изненада Луис Енрике. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички