Лионел Меси хвърлил в смут всички в Интер Маями, не знаели как да го посрещнат


Лионел Меси хвърлил в смут всички в Интер Маями, не знаели как да го посрещнат
Снимка: Getty Images

11543 0

Лионел Меси успял да "стресира" съотборниците си в Интер Маями още с новината, че ще се присъедини към отбора. Част от тях се чудели как точно да го посрещнат - "да му стиснат ръката, да го прегърнат или целунат". От американския клуб успяха да осъществят трансферен удар с привличането му като свободен агент от ПСЖ. А въздействието върху отбора бе моментално.

В Интер Маями са били в смут от идването на Меси

Николас Стефанели - друг аржентинец от Интер Маями - признава, че новината за пристигането на Меси е всяла смут и никой не е знаел как точно да реагира. "Когато новината излезе, не можехме да повярваме. Казахме, че е лъжа. Не вярвахме, казвахме, че няма как да стане. Не повярвах, докато не го поздравих. Ако се замисля, до ден днешен все още не съм го асимилирал", сподели той пред "Fox news".

В Интер Маями не са повярвали, че Лионел Меси ще се присъедини

Още: Легенда на Висшата лига, водила паметни битки срещу Меси и Роналдо, каза кой е №1

Той добави относно дилемата дали да му "стисна ръката, да го целуне или да го прегърне": "Исках да направя всичко заедно. Дадох му целувка и започнахме да говорим", като допълни, че все още не е чувал Меси да говори на английски.

В последните часове името на аржентинеца бе забъркан около неприятни събития във Франция. ПСЖ бе замесен в скандална афера, в която бе забъркано и името на суперзвздата, а основен казус за скандала е "Златната топка", спечелена от аржентинеца през 2021 година.

Във френската преса се появиха информации за текущо съдебно разследване срещу Паскал Фере, бивш главен редактор на "Франс Футбол", за предполагаемата му роля при избирането на аржентинеца за победител в анкетата за ценния иднивидуален приз преди малко повече от 2 години.

Още: 35-годишен сънародник на Лионел Меси ще е поредният ветеран в Интер Маями

Мбапе: Меси ми липсва, да играеш с него е специално чувство

Педри: Не спирах да гледам Меси, чудех се какво правя при него

Лео Меси, Кристиано Роналдо и цяло съзвездие: ФИФА номинира 23-ма за "Идеалния отбор"

ВИДЕО: Средният син на Меси показа още аргументи, че е наследник на баща си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички