Легенда на Милан бе уволнен от своя клуб


Легенда на Милан бе уволнен от своя клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

1079 0

Бившият италиански национал Алесандро Неста вече не е треньор на Фрозиноне, съобщи журналистът Джанлука ди Марцио. Това е решението, взето от клуба, след среща на управата в понеделник.

Фрозиноне беше в челото на Серия Б около Нова година, но след поредица от лоши резултати в момента е на 12-о място на 6 точки от Киево, заемащ последната позиция за плейоф за влизане в елита.

Поражението срещу Лече с 0:3 у дома през уикенда беше върхът на айсберга за отбора, който стартира с амбиция за директна промоция - цел, която изглежда по-далечна от всякога.

"Фрозиноне съобщава, че вече са освободени Алесандро Неста и неговия щаб от ангажименти към първия отбор. Клубът благодари на треньора и неговите сътрудници за тяхната работа и им пожелава най-доброто за професионалното им бъдеще", се казва на страницата на отбора. По-късно днес ще бъде обявен най-вероятно и новият старши треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички