Къде да гледаме сблъсъка Швеция - Украйна на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме сблъсъка Швеция - Украйна на Европейското първенство по футбол
Снимка: Gulliver/GettyImages

1973 0

Отборите на Швеция и Украйна се изправят един срещу друг в последен мач от 1/8-финалите на Евро 2020. Шведите излязоха като победител от груповата фаза, оставяйки зад себе си звездния състав на Испания. Украинците пък за пръв път в своята история достигнаха до елиминациите на европейско първенство.

Олександър Зубков и Денис Попов са под въпрос за Украйна. След поражението от Австрия селекционерът на украинците Андрий Шевченко ще трябва да помисли какво да подобри, за да подобри играта на отбора. В състава на Швеция единствената въпросителна е кой ще партнира на Александър Исак в атака.

Швеция и Украйна са в един поток с отборите на Англия и Германия, които се изправят един срещу друг в другия 1/8-финален сблъсък. Победителите от двата мача ще се срещнат на четвъртфиналите на турнира.

Двубоят е на 29 юни и е с начален час 22:00 часа българско време. Домакин на сблъсъка е стадион "Хемпдън Парк" в Глазгоу Шотландия. Срещата ще бъде излъчена пряко в ефира на БНТ 1/БНТ 3, като ще можете да я проследите и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички