Къде да гледаме Русия - Дания от Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме Русия - Дания от Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images

1498 0

Дания посреща Русия в последния кръг на група B на Евро 2020. И двата тима ще се стремят към победа, за да се класират в 1/8-финалите на турнира. "Червеният динамит" ще има шансове само при успех, докато Русия може да запази втората си позиция и при равенство и загуба на Финландия срещу Белгия.

В лагера на Русия могат да си отдъхнат, след като Марио Фернандес изпитваше проблеми с травми, но се завърна в тренировъчния процес на 100%. Ветеранът Юрий Жирков е с травма и няма да играе, като отляво на отбраната вместо него в мача с Финландия беше Далер Кузяев.

Единственият кадрови проблем в датския отбор е отсъствието на Кристиан Ериксен. Халфът на Интер беше изписан от болницата и се срещна със своите съотборници преди мача с Русия. Все пак с играчи като Каспер Шмайхел, Юсуф Поулсен и Каспер Долберг тимът изглежда достатъчно сериозно.

Срещата на стадион "Паркен' в Копенхаген започва в 22:00 ч. и ще бъде излъчвана пряко по БНТ1. Може да следите срещата, както и цялото Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички