Къде да гледаме мача Украйна - Австрия от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Украйна - Австрия от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

1909 0

В днешния 11-ти ден от старта на Европейското първенство по футбол един срещу друг излизат отборите на Украйна и Австрия! Двубоят ще се изиграе на стадион "Арена Национала" в Букурещ, Румъния, а главен съдия на срещата ще бъде опитният рефер от Турция Джунейт Чакър.

Ситуацията в Група "С" на Евро 2020 предполага, че ще станем свидетели на голямо зрелище между Украйна и Австрия. И двата тима имат по една победа и една загуба на турнира до момента - украйнците загубиха от Нидерландия (2:3) и победиха Северна Македония (2:1), а австрийците победиха нашите съседи (3:1) и загубиха от "лалетата" (0:2).

Заради по-добрата си голова разлика тимът на Андрий Шевченко е на второ място във временното класиране, а веднага след тях са момчетата на Франко Фода. Този сблъсък ще определи кой от двата тима ще спечели директен билет за 1/8-финалите на първенството на Стария континет. 

В двата лагера няма проблеми с контузени играчи, но Шапаренко и Сидорчук от Украйна и Алаба, Лайнер и Бахман са застрашени да пропуснат евентуалния 1/8-финал, ако получат жълти картони в днешата среща!

В състава на австрийците в игра ще се завърне Марко Арнаутович, който изтърпя един мач наказание, наложено от УЕФА заради изблиците му по време на срещата срещу Северна Македония.

Двубоят между Украйна и Австрия започва в 19:00ч. българско време и ще бъде предават ПРЯКО в ефира на БНТ 1 и БНТ 3! Развоя на тази и всички останали срещи от ЕВРО 2020 следете НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички