Куриози 2021: "Наказателната акция" на Джорджо Киелини спрямо Жорди Алба (ВИДЕО)


Куриози 2021: "Наказателната акция" на Джорджо Киелини спрямо Жорди Алба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2974 0

С наближаването на новата 2022 година SportLive продължава да Ви припомня някои от най-забавните и комични моменти, случили се по футболните терени през последните 12 месеца. В този материал ще се върнем назад до летния месец юли и по-конкретно - полуфинала на ЕВРО 2020!

Датата е 6.07.2021 г., а на стадион "Уембли" в Лондон бъдещият шампион Италия се изправяше срещу Испания в 1/2-финален мач...

Федерико Киеза даде аванс на "скуадрата" след точно час игра, но Алваро Мората върна "ла фурия роха" в мача с попадение десет минути преди края на редовното време. В двете продължения по 15 минути нов гол не падна и това означаваше само едно - ще гледаме дузпи...

Мануел Локатели изпусна първата, но Дани Олмо и Мората му направиха услуга, след като изтърваха своите удари от бялата точка и така Италия се класира за финала на Европейското първенство по футбол.

Преди изпълнението на дузпите обаче, камерите показаха как капитаните на двата отбора - Джорджо Киелини и Жорди Алба, отиват при съдията, за да бъде изтеглен жребият, който щеше да определи кой отбор да започне пръв.

Странно или не, ветеранът Киелини показа, че е в страхотно настроение въпреки напрегнатия момент и бе с умивка на лицето от ухо до ухо. Централният защитник директно прегърна Алба и започна с жестове да обяснява нещо на главния рефер Феликс Брих. 

След хвърлянето на монетата последва леко объркване, което още повече "напуши" на смях и развесели Киелини и той бутна леко Жорди Алба, а след това допря и юмрук до лицето му. Всичко завърши с поздрав и прегръдка между двамата, при които италианецът сериозно раздруса колегата си и го повдигна във въздуха.

Вижте още веднъж този забавен момент от ЕВРО 2020:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички