Кристиано Роналдо търси обрат след загубата в Шампионска лига: На ръба е шокиращо да отпадне рано-рано


Кристиано Роналдо търси обрат след загубата в Шампионска лига: На ръба е шокиращо да отпадне рано-рано
Снимка: GettyImages

1576 0

След като покори най-престижния европейски клубен турнир цели пет пъти и е голмайсторът за всички времена на състезанието, Кристиано Роналдо иска да пренесе международния си успех и в Азия. А именно - да вдигне трофея в Шампионска лига на Азия. Голямата му мечта на клубно ниво към момента обаче остава доста трудна задача.

Ал Насър излезе безпроблемно от групите, а след това се справи с Ал Фейха. На четвъртфиналите също бе фаворит в първия мач, но изненадващо загуби с 0:1 като гост на Ал Аин от Обединените арабски емирства. А задачата е допълнително усложнена, защото Аймерик Лапорт пропуска срещата заради червения картон в края на първия мач, Талиска е аут поради контузия, а Садио Мане е далеч от най-добрата си форма.

Кристиано Роналдо пред угрозата да отпадне в Шампионска лига на Азия

Все пак платформата за онлайн спортни залози efbet дава коефициент от 1,48 за успех на Роналдо и компания, поставяйки ги в ролята на сериозен фаворит. Ставката за нов триумфза Ал Аин е 6,25, а пазарът за равенство, което също би отстранило CR7 от надпреварата, е оценен на 4,60. Сблъсъкът ще се състои днес (03.11) от 21:00 часа българско време.

Двата отбора се срещат в груповата фаза на същия турнир през 2020 година, когато Ал Насър побеждава като гост с 2:1, но губи у дома с 0:1. Така при всяка от трите срещи между тези тимове единият надделява с гол разлика.

Ал Насър обаче е в много лоша форма и три поредни мача без победа във всички турнири. Все пак резултатността в срещите му е впечатляваща - паднали са общо 18 попадения в последните четири двубоя (само осем от тях обаче са вкарани от Ал Насър). След серията от девет мача без загуба (осем от тях спечелени) пък Ал Аин допусна първо поражение преди дни, когато загуби изненадващо от Итихад Калба с 0:2 в полуфиналите от Купата на Лигата. Това бе реванш, в който Ал Аин изпусна преднината си от два гола и така се стигна до дузпи, които също загуби.

Може ли Кристиано Роналдо да избухне с много голове в Шампионска лига?

Кристиано Роналдо търси нова слава в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това резултатността в мачовете и на двата отбора да продължи и те да си вкарат общо над 3,5 попадения в редовното време е 2,30, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,50. Съответно ставката за това и Ал Насър, и Ал Аин да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,69, докато за няма гол/гол е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички