Кристиано Роналдо суперфаворит в завръщането си в Шампионска лига на Азия: Ще покорява непознат връх


Кристиано Роналдо суперфаворит в завръщането си в Шампионска лига на Азия: Ще покорява непознат връх
Снимка: Getty Images

17154 0

Футболна Европа е насочила поглед към Шампионска лига, която се завръща през тази седмица. Това обаче важи и за Шампионска лига на Азия, която предизвика повече интерес към себе си след звездните трансфери на футболисти от Стария континент към Саудитска Арабия.

Кристиано Роналдо ще се опита да покори пореден връх в кариерата си, след като Шампионска лига в Европа му бе любимият турнир - той го е печелил пет пъти и е голмайсторът за всички времена. А през този сезон ще посегне към еквивалента му в Азия, което ще бъде много трудна задача. Все пак на старта на елиминациите Ал Насър е в ролята на тотален фаворит, като това показва и справка в платформата за онлайн спортни залози efbet.

Кристиано Роналдо и Ал Насър абсолютни фаворити в Шампионска лига на Азия

Може ли Ал Насър с Кристиано Роналдо да покори и Шампионска лига на Азия?

Роналдо и компания имаха късмет при жребия и изстелиха Ал Фейха - друг тим от Саудитска Арабия. Ал Фейга е на 14-о място в местния шампионат, като излезе от групата си в Шампионска лига на Азия на второ място след Ал Аин. Коефициентът на efbet за това Ал Насър да победи като гост в първия мач от осминафиналния дуел е 1,20.

Двата отбора вече играха на този стадион през сезона. Това се случи в сблъсък от 11-ия кръг, когато Ал Насър спечели с 3:1. Това бе и един от малкото мачове, в които Кристиано не се разписа, като това сториха на два пъти Талиска и веднъж Отавио.

Какъв е шансът за грандиозна издънка на Роналдо и компания?

Съответно пък ставката на efbet за това Ал Фейха да шокира звездния си опонент и да го победи преди реванша е 12,00. Пазарът за равенство между двата тима е оценен на 6,80. Те се изправят един срещу друг в сряда (14 февруари) от 20:00 часа българско време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички