Кристиано Роналдо се закани на Сърбия след грешната стъпка срещу ирландците (СНИМКА)


Кристиано Роналдо се закани на Сърбия след грешната стъпка срещу ирландците (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2216 0

Късно снощи Португалия и Кристиано Роналдо не успяха да победят Ирландия като гост в своя предпоследен мач от Група А на световните квалификации и завършиха 0:0 пред ентусиазираната публика в Дъблин.

Ирландците вече бяха загубили всички шансове за класиране в Катар, но все пак изиграха много надъхано мача и позволиха на "мореплавателите" да отправят само два точни удара към тяхната врата. Сега за Португалия предстои решаващо домакинство на Сърбия, тъй като и двата отбора са с равен брой точки (17), но директен билет за Световното първенство печели само първият тим, докато вторият ще играе баражи!

След нулевото равенство вчера, Кристиано Роналдо написа кратък пост в социалните мрежи. Ето какво съдържаше той:

"Винаги е трудно да се играе в Ирландия, но спечелената точка оставя всичко в нашите ръце. В неделя, пред нашите фенове и в нашия дом, ние ще подсигурим участието си на Световното първенство в Катар. Останете силни!".

Решителният мач между Португалия и Сърбия ще се проведе на 14 ноември от 21:45 ч. българско време. Интересно е да се отбележи, че CR7 е само на два гола от това да се "качи" на Кота 800 - той има 798 попадения в кариерата си на клубно и национално ниво!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички