Кристиано Роналдо обяви: "Златната топка" и "The Best" загубиха авторитет


Кристиано Роналдо обяви: "Златната топка" и "The Best" загубиха авторитет
Снимка: Getty Images

5474 0

38-годишният Кристиано Роналдо продължава да получава признания, въпреки че вече се намира все по-близо до края на своята кариера. Португалецът беше сред победителите наградите "Globe Soccer Awards 2023", които се проведоха преди дни. Освен това спечели наградата за най-добър играч в Близкия изток, наградата за любим играч на феновете и наградата "Марадона".

След като получи наградите, той говори ексклузивно пред вестник "Record" в обширно интервю, в което той направи анализ на настоящия си момент и футбола като цяло. Относно 54-те си гола, с които се превърна в голмайстор през изминалата година: "Изненадващо е, ако погледнете назад и видите какво се случи в Манчестър Юнайтед и в националния отбор, където хората вече ме предадоха заради загуба. "Истината е, че че се концентрирах, имах отлична предсезонна подготовка в Ал Насър".

Роналдо дори не е гледал награждаването на "The Best"

Кристиано Роналдо с искрено мнение за престижните награди

Относно наградите "Златната топка" и "The Best", които бяха спечелени от Лионел Меси, който също вече не играе в Европа. "Свикнал съм и знам как работят тези организации. Честно казано, не гледах церемонията по награждаването на The Best.

Мисля, че по някакъв начин тези награди загубиха доверие. Трябва да анализирате целия сезон. Не искам да кажа, че Меси или Холанд, или дори Мбапе не са ги заслужили. Просто не вярвам в тези награди вече. И това не е защото той спечели в " Globe Soccer", но това са факти, числа. А числата не лъжат", заяви Роналдо, който шокира с изказване кога смята да се пенсионира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички