Кристиано Роналдо няма да играе за Португалия на 21-ви март - защо?


Кристиано Роналдо няма да играе за Португалия на 21-ви март - защо?
Снимка: Getty Images

1074 0

На 21-ви март (четвъртък) националният отбор на Португалия ще посрещне този на Швеция в приятелски мач, който е с начален час 21:45 (българско време).

Най-голямата звезда на "мореплавателите" - Кристиано Роналдо, първоначално попадна в списъка от 32-ма играчи на Роберто Мартинес, но в крайна сметка бе изваден от него, заедно с Диого Далот, Жоао Кансело, Данило Перейра, Отавио, Рубен Невеш, Витиня и Жоао Феликс.

Защо?

Според "ESPN", причината за отсъствието на CR7 не се дължи на някаква контузия, а просто селекционерът е решил да му даде малка почивка, тъй като сезонът в Саудитска Арабия е в разгара си, а 39-годишният нападател вече натрупа 390 игрови минути през месец март.

Кристиано Роналдо

По всяка вероятност обаче, Роналдо ще се завърне в състава на Мартинес за контролата със Словения (26.03., 21:45 часа) и тогава ще се появи на терена, било то и не като титуляр.

*От началото на сезон 2023/24 Кристиано Роналдо е изиграл 33 мача на клубно ниво, в които се е отчел с 30 гола и 11 асистенции.

Междувременно пък стана ясно, че Лионел Меси няма да играе за Аржентина, но там причината е съвсем друга! (научете подробности в синята връзка).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристиано Роналдо спасил футболната мечта на бивш съотборник в Ювентус с невероятен жест!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички