Кристиано Роналдо близо до нови върхове: Фаворит да е само на крачка от финал в Шампионска лига на Азия


Кристиано Роналдо близо до нови върхове: Фаворит да е само на крачка от финал в Шампионска лига на Азия
Снимка: GettyImages

1998 0

Любимият турнир на Кристиано Роналдо несъмнено е най-престижното европейско клубно състезание - Шампионска лига. Той е триумфирал с трофея цели пет пъти, а освен това е голмайсторът му за всички времена. След като в началото на 2023-та година премина в Ал Насър и напусна Стария континент обаче, сега португалецът се състезава в континенталния еквивалент - Шампионска лига на Азия.

Роналдо отново е фаворит в Шампионска лига на Азия

Там отборът му спечели групата, а след това преодоля Ал Фейха на осминафиналите (с общ резултат 3:0). Жребият отреди на 1/4-финалите съперник за тима да бъде Ал Аин от Обединените арабски емирства. Кристиано Роналдо и компания са фаворит и в този дуел, а ако преодолеят и този опонент, ще бъдат на една крачка от финала.

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,84 за това Ал Насър да победи в първия от двата мача, въпреки че ще бъде гост. Ставката за домакините от Ал Аин пък е 3,85, докато пазарът за равенство е оценен също на 3,85. Сблъсъкът между двата тима ще се състои на 4-ти март, понеделник, от 18:00 часа българско време.

В мача се завръща мегазвездата на Саудитска Арабия Кристиано Роналдо. Той бе наказан за своя тим в мача срещу Ал Хазем, в който съотборниците му приключиха при 4:4 и се отдалечиха още повече от лидера Ал Хилал. Наказанието му бе изтърпяно и португалецът ще опита да продължи изключителната си серия - той се разписва неизменно във всеки от последните 9 официални мача на своя тим.

Ал Насър и Ал Аин играха един срещу друг и през 2020 година в групите на турнира. Тогава Ал Насър спечели с 2:1 като гост, но загуби у дома с 0:1. В местното първенство Ал Аин заема втората позиция с 31 точки от 14 мача.

Ще вкара ли Кристиано Роналдо в Шампионска лига на Азия?

Кристиано Роналдо се завръща след наказанието с Ал Насър

Коефициентът на efbet за това да се стигне до зрелищен първи мач от четвъртфиналния дуел и да има над 2,5 попадения е 1,69, докато за под 2,5 гола е 2,10. Съответно ставката за това и Ал Насър, и Ал Аин да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,65, докато за няма гол/гол е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички