Килиан Мбапе (не) изненада: Ще дойде и моят ред да напусна Европа


Килиан Мбапе (не) изненада: Ще дойде и моят ред да напусна Европа
Снимка: Getty Images

1358 0

На фона на ежедневните слухове по темата "ПСЖ - Килиан Мбапе - Реал Мадрид", самият футболист даде интервю, в което заяви, че в даден момент от своята кариера ще напусне Стария континент.

Мбапе ще напусне (някога) Европа

"Много велики играчи, които са оставили следа в историята на този спорт, напуснаха Европа през миналата година. Вече навлизаме в нова ера на футбола", констатира Мбапе пред "GQ", визирайки бившите си съотборници Лионел Меси и Неймар, както и Кристиано Роналдо.

Килиан Мбапе и Лионел Меси

"Това е нормалният цикъл на събитията, а в един момент ще дойде и моят ред да напусна (б.р. - от Европа). Тези промени обаче не ме тревожат. Аз просто мисля да продължа кариерата си, следвайки собствения си път", допълни 25-годишният Мбапе.

Още: Бивш играч на ПСЖ "разгада" защо Килиан Мбапе няма да напусне, изтъкна причините

*До момента националът на Франция е изиграл 285 мача във всички турнири за ПСЖ, в които се отчел с 238 гола и 102 асистенции, печелейки 6 титли от Лига 1, 3 Купи и 3 Суперкупи на страната. През 2018-а година той стана и световен шампион с "петлите" на Мондиала в Русия.

Последните слухове, свързани с Килиан, са, че ПСЖ ще използва финансовата си мощ и ще утрои предлаганото му от Реал Мадрид!

Още: Каква е заплатата на Мбапе? Обкръжението му се облизва за 10 милиарда евро

Още: Гути: Перес вече го направи с Фиго, Бекъм, Роналдо и Зидан - сега наред е Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички