Киелини: Англия можеше да стигне до финал с резервната си скамейка


Киелини: Англия можеше да стигне до финал с резервната си скамейка
Снимка: Getty Images/Guliver

1739 0

Капитанът на Италия Джорджо Киелини коментира съперника си във финала на Евро 2020 - Англия. Защитникът заяви, че "трите лъва" биха могли да достигнат до финала дори с резервния си състав. Англичаните играят своя първи голям финал за последните 55 години.

"Кейн и Стърлинг вече не са толкова млади, не са млади пилета. Фоудън, Сака и Санчо - са друга работа. Ако организирате състезание между мен и Стърлинг, не мисля, че някога ще го изпреваря. Може би ще успея да го надмина в единоборство 50:50", коментира 36-годишният Киелини, цитиран от "Sky Sports".

"Трябва да ги ограничим в използването на силните им качества, но това зависи от това кой играе. Кейн и Стърлинг се различават от останалите, те имат своите качества. Резервната скамейка на Англия можеше сама да стигне до финала, защото притежават изключителни играчи", допълни Киелини.

"За щастие, това е отборна игра. Това не е Киелини и Бонучи срещу Кейн и Стърлинг, това е Италия срещу Англия", завърши ветеранът. А ето на кого е готов да посвети евентуална европейска титла Роберто Манчини

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички