Касияс се превърна във втория играч със 100 победи в Шампионска лига


Касияс се превърна във втория играч със 100 победи в Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

2092 0

Победата на Порто над Галатасарай с 3:2 на стадион "Али Сами Йен" в Истанбул бе по-специална за 37-годишния вратар на португалския отбор Икер Касияс. Другият играч с това постижение е бившият му съотборник в Реал Мадрид - Кристиано Роналдо. 

Испанецът записа името си като вторият футболист в историята, който покорява границата от 100 победи в Шампионска лига. Досега това се бе удавало единствено на португалеца Кристиано Роналдо. Касияс игра за Реал Мадрид от 1999 до 2015 г., след което премина в Порто. Този сезон взе участие в 12 мача на португалския тим, а в 8 от тях опази вратата си суха.

Припомняме, че след загубата на Испания от Хърватия Лигата на нациите, феновете на Испания бяха много недоволни от играта на тима, но и от тази на вратаря Давид Де Хеа по-специално. Анкета на мадридския вестник "AS" показа, че испанските привърженици искат под рамката да се завърне именно легендата на отбора Икер Касияс.

Наскоро легендата на Реал Мадрид имаше повод за огромна гордост, който само накара феновете да го поискат още по-силно в "Ла Фурия". Вижте какъв бе той в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички