Каниджа посочи какво пречи на Меси да успее като Марадона


Каниджа посочи какво пречи на Меси да успее като Марадона
Снимка: Getty Images/Guliver

5320 0

Бившият нападател на Аржентина Клаудио Каниджа заяви, че споделя мнението, че суперзвездата на националния отбор Лионел Меси не получава достатъчно подкрепа от съотборниците си на терена. Той посочи и кои са силните и слабите страни на "гаучосите".

Отборът, воден от Хорхе Сампаоли, ще участва в Световното първенство в Русия, като целта му е спечелването на трофея. Това до известна степен е последният шанс за поколението на Меси да спечели голямо първенство.

"Меси няма такава подкрепа от съотборниците си, каквато имаше Марадона. Това действително е така. Не трябва цялата отговорност да се възлага на Меси, иначе какъв е смисълът от отбора", коментира Каниджа.

"В наша полза е това, че най-добрите ни атакуващи играчи са способни да внушат страх у всеки съперник. Само имената им будят тревога. Съперникът не мисли за това, че Игуаин е критикуван в Аржентина. Те мислят: "Игуаин е голмайсторът на Ювентус". Слабите ни страни са това, че не сме надеждни в отбрана. Също така и други позиции са под въпрос", допълва бившият футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички